Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران از نصب ۲۶ سامانه هشدار سریع زلزله از ۲۰۰ دستگاه پیش بینی شده در پایتخت خبر داد و گفت: سامانه هشدار طبیعتاً این آمادگی را به وجود می‌آورد که وقوع حوادث قدری زودتر برای دستگاه‌های امدادی و زیربنایی مخابره شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم پیروز حناچی در مراسم رونمایی و بهره‌برداری از سامانه هشدار سریع زلزله، فاز دوم سامانه پیش‌بینی و هشدار سیل، سامانه پیش‌بینی یخبندان که صبح امروز با حضور محسن رئیس شورای شهر تهران، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و رضا کرمی محمدی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدا از اعضای شورای شهر تهران و همچنین همکارانم در سازمان پیشگیری مدیریت بحران شهر تهران برای اجرای این پروژه‌ها  قدرانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: موضوع تاب‌آوری شهری از موضوعات بسیار مهم در شهرهای دنیا محسوب می‌شود و مسئولان تلاش می‌کنند شهرها را برای مقابل با شرایط بحرانی آماده کنند. قدم نخست برای مدیریت بحران شناسایی بحران است که در ارتباط با تهران نیز بحرانهای شناخته شده داریم که از آن جمله می‌توان به زلزله، سیل و همچنین موضوعاتی مثل یخبندان که با تغییر آب و هوا بیشتر شده است اشاره کنیم.

حناچی ادامه داد: آمادگی در مقابل 3 بحران اصلی از وظایف مدیریت شهری است و تلاش بر این است که در برابر این بحرانهای شناسایی شده اقدامات مؤثری انجام شود. راه‌اندازی سامانه هشدار در رابطه با زلزله موضوع بسیار مهمی است همچنین امیدواریم در رابطه با وقوع بحران‌ها اطلاع‌رسانی کاملی از طریق مخابرات به شهروندان انجام شود و این اتفاق می‌تواند در کاهش تعداد تلفات و خسارات موثر باشد.

شهردار تهران گفت: نگهداری و به‌روز بودن سیستم‌های هشدار در مواقع بحران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که در این دوره مورد توجه قرار گرفته است و امیدواریم با تغییر مدیریت در سال‌های آتی نیز  شرایطی فرهم شوند که این روند ادامه پیدا کند.

حناچی تصریح کرد: موضوع دیگری که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است یخبندان معابر است که سنسورها چند روز زودتر این موضوع را اعلام کنند به طوری که با تغییر شرایط و اقلیم آب و هوایی این موضوع در تهران زیاد شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر از 200 دستگاه شتاب‌نگار زلزله 26 دستگاه نصب شده است که امیدواریم بتوانیم مابقی این تعداد دستگاه شتاب‌نگار را نیز در تهران نصب کنیم و  سامانه هشدار طبیعتاً این آمادگی را به وجود می‌آورد که وقوع حوادث قدری زودتر برای دستگاه‌های امدادی و زیربنایی مخابره شود.

به گزارش تسنیم، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: یکی از وعده‌هایی که در سه سال گذشته توسط شورای شهر تهران داده شده است نصب دستگاه‌های تشخیص سنجی و هشدار سریع در پایتخت بوده است که امروز این اتفاق رخ داد و امیدواریم با راه‌اندازی سامانه‌‌ای نیز اطلاعات ویژه و موثری در کم کردن خسارات به مردم داده شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه‌هایی مانند سامانه اضطراری آب و برق و همچنین قطع گاز در شرایط بحرانی گفت: در رابطه با سامانه اضطراری آب خوشبختانه کارهایی انجام شده است و شورا نیز مصوباتی را در این زمینه به تصویب رسانده است و محل‌هایی برای این موپوع پیش‌بینی شده است اما سرعتهای لازم را نداشته و باید این مووضع به طور جدی پیگیری شود.

وی گفت: در رابطه با قطع گاز نیز قول‌هایی داده شده است اما هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم و امیدواریم این موضوع نیز اجرا و تکمیل شود. اما در رابطه با برق اضطراری کار ویژه‌ای نشده است و ظاهرا وزارت نیرو فکر می‌کند که با این سیستم فعلی مشکلات در بحران حل شود. همچنین کمیسیون سلامت شورای شهر تهران این موضوع را پیگیری کرده است که امیدواریم اتفاقات خوبی در اینده بیفتد.

آمادگی هلال‌احمر برای کمک به سیل‌زدگان افغانستانخسارات گسترده سیلاب‌هایی تجریش و رودخانه فتح در سال 98هشدار قرمز برای سیل و آب‌گرفتگی در 5 استان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران سیل زلزله شهرداری تهران سیل زلزله شورای شهر تهران مدیریت بحران سامانه هشدار هشدار سریع پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • پیش بینی هشدار زرد هواشناسی در بیشتر نقاط کشور
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • هوشمندسازی و پایش تصویری حریم پایتخت/ کاهش بالغ بر ۵۰ درصدی تخلفات حریم